Oppdatering av praktisk info, Furumomila 2020

Parkering \ Transport:

Løpere må parkere på Nedmarken industriområde i Geithus. Avkjøring fra Geithus Nord. Følg skilting videre til parkeringsplassene på Nedmarken. GRATIS PARKERING!

Med bakgrunn i hensynet til smittevern vil det IKKE bli shuttlebuss fra Nedmarken og opp til stadion-området under årets utgave Furumomila. Parkering vil fortsatt være gratis på Nedmarken, men alle deltakere vil måtte ta seg opp til stadion-området til fots (ca 1km).

Husk å være ute i god tid!!

Premiering:

Furumomila 2020 vil, på grunn av smittevern, gjennomføres som et rent mosjonsløp. Det vil derfor ikke bli premiering av klassevinnere under Furumomila 2020! Deltakerpremiering og premie for eventuell løyperekord vil derimot bli gjennomført som normalt.

Besøk oss på Facebook (https://www.facebook.com/furumomila) for de raskeste oppdateringene. Her kan du også kontakte oss om du har spørsmål.