Parkering og transport til start

Det er ventet rekorddeltakelse i årets furumomil :). For at trafikken og parkeringa skal gå så smidig som mulig, ber vi om at løperne er tidlig ute og om mulig kjører sammen.
Løpere må parkere på Nedmarken industriområde i Geithus. Avkjøring fra Geithus Nord fra riksvei 35. Følg skilting videre til parkeringsplassene på Nedmarken. Parkeringsavgift kr. 50.-. inkluderer program og buss. Betaling må gjerne gjøres på forhånd med Vipps. Bruk Vippskode 124329, søk etter «parkering». Vis kvittering for betaling med Vipps på mobilen til programselgeren før du parkerer. Betal også gjerne med kontanter på parkeringa løpsdagen. Vi ser oss nødt til å be om at bilistene velger en av disse to betalingsalternativene for at det skal gå så raskt som mulig på løpsdagen slik at vi unngår kø og forsinkelser.
Fra Nedmarken vil det gå busser kontinuerlig til start. Busstransporten er gratis. ALLE SKAL TA BUSS TIL START. Dette er pga sikkerhetshensyn. Det oppstår fort faremomenter med mange gående på veien når det samtidig er stor trafikk.
Husk å være ute i god tid!!